Δύο αρματαγωγά στη Σάμο για την προσωρινή φιλοξενία 1.000 λαθρομεταναστών

Δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού αναμένονται να φτάσουν αύριο Κυριακή στη Σάμο. Τα αρματαγωγά θα παραμείνουν στο λιμάνι Μαλαγαρίου προληπτικά, λόγω της κακοκαιρίας που προβλέπει η ΕΜΥ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Αν υπάρξουν άσχημες καιρικές συνθήκες στη Σάμο και εφόσον δοθεί εντολή από την Πολιτική Προστασία, περίπου 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες , κυρίως γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι και άλλα ευπαθή άτομα που διαμένουν στον καταυλισμό στο Βαθύ, θα μπορούν να φιλοξενηθούν προσωρινά στα πλοία, μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας. Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Δύο αρματαγωγά στη Σάμο για την προσωρινή φιλοξενία 1.000 λαθρομεταναστών

  1. Ο/Η sevenepsilonseven λέει:

    σκεψου τωρα ξεφτιλικι … η χώρα να ευρίσκεται εν μέσω απο στιγμή σε στιγμή επιθετικής ενέργειας των Τούρκων και, στρατοπεδα έκλεισαν και έγιναν καμπινγκ, πλοια του Π.Ν να ασχολούνται με μεταναστες, τουρίστες, επενδυτές… όπως θέλεις ονόμασε… το γέλιο πάει συννεφο… μα ειναι δυνατον…;;; ναι και όμως στην εποχή των ελληνόφωνων πολιτικων σουργελων και των στρατιωτικών πασουμακηδων όλα ειναι δυνατά…. δλδ σε περιπτωση επιθέσεως των Τούρκων τα πλοια του Π.Ν των ελληνόφωνων θα ψάχνουν που θα αποβιβάσουν τους τουρίστες…
    και επειτα να πάνε στο μετωπο… δλδ τι άλλο… ποιο κάτω μπορει να υπαρχει;;;; αυτα βλέπει και ο Σουλτάνος και τα οικιοποιηθηκε όλα…ετσι επειδή γουστάρει !!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.