Δήμαρχος Χίου: Στόχος τους είναι η αντικατάσταση πληθυσμών (Bίντεο)

Για το σχέδιο της αντικατάστασης πληθυσμών με την συμφωνία του Μαρόκου το 2018 που στόχο έχει να φέρουν 250 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ευρώπη μίλησε ο Δήμαρχος Χίου.

Τα βέλη του κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης φορέων της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία για στροφή 180 μοιρών σε σχέση με το μεταναστευτικό ζήτημα και προσπάθεια διχασμού των τοπικών κοινωνιών.

” Υποσχέθηκαν κλείσιμο της ΒΙΑΛ και στον αντίποδα κάνουν τα νησιά αποθήκες ψυχών”, ανέφερε ο Δήμαρχος, εξηγώντας ότι για τον ίδιο και τη δημοτική αρχή αποτελεί “ευαγγέλιο” η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μια μόνο δομή καταγραφής και Ταυτοποίησης χωρητικότητας 500 ατόμων.

Τέλος ανέφερε ότι αποτελεί ιδιαίτερο κίνδυνο για την Ελλάδα το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του Μαρόκου που όπως είπε στόχο έχει την αντικατάσταση πληθυσμών. Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.