Την μετατροπή της Ελλάδας σε τουρκική επαρχία επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Έρχεται εκτουρκισμός

H Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χρειάζεται έθνη. Το δηλώνει εδώ και χρόνια και εφαρμόζει πολιτικές στα κράτη-μέλη της, οι οποίες διαλύουν την εθνική τους υπόσταση.

Από τη Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου  Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

Το τελευταίο όπλο της, ιδιαίτερα αποτελεσματικό, είναι η πληθυσμιακή αλλοίωση, η οποία επιτυγχάνεται με τον εποικισμό που συντελείται με τη μεταφορά πληθυσμών από την Ασία και την Αφρική.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επιθυμεί τον αφανισμό μόνο του ελληνικού έθνους, αλλά και του ελληνικού κράτους. Βρίσκοντας πρόθυμες κυβερνήσεις, η εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία παραχωρήθηκε σε υπερταμεία, ευρωπαϊκές τράπεζες, άγνωστα λόμπι, ύπατες αρμοστείες και επιτρόπους.

Πρώτα ο Σημίτης γκρίζαρε ελληνικό έδαφος και παρέδωσε την ελληνική οικονομία στις γερμανικές τράπεζες με την είσοδο της χώρας στο ευρώ, η οποία διαφημίστηκε ως ένα τρομερό επίτευγμα. Το επίτευγμα ήταν όντως τόσο τρομερό που ύστερα από δέκα χρόνια η Ελλάδα βρέθηκε καταχρεωμένη και δεμένη χειροπόδαρα με σειρά Μνημονίων.

Για όλους έφταιγαν οι Έλληνες, όχι το ευρώ, ούτε οι κυβερνήσεις που έβλεπαν ότι η χώρα με το ευρώ διαλύεται οικονομικά, αλλά δεν μιλούσαν. Με τον Γιώργο Παπανδρέου ο οικονομικός στραγγαλισμός γίνεται αντιληπτός και οι Έλληνες για άλλη μία δεκαετία θα υποστούν αγόγγυστα ό,τι τους επιβάλλεται εκβιαστικά.

Δέκα χρόνια μετά τα Μνημόνια και τις δήθεν μεταρρυθμίσεις που θα μας έσωζαν και περίπου είκοσι χρόνια μετά τον σημιτικό εκσυγχρονισμό, όλοι διαπιστώνουμε ότι τελικά δεν υπάρχει ούτε κράτος. Δεν έχουμε σύνορα, δεν έχουμε στοιχειώδεις παροχές ως πολίτες, έχουμε βαριά φορολογία, έχουμε ένα σωρό παρανόμους στη χώρα, τους οποίους πληρώνουμε, και συγχρόνως έχουμε τον έναν και τον άλλο ύπατο, ΜΚΟ, επίτροπο και Γερμανό να μας κουνάει το δάχτυλο. Η Ελλάδα έχει σβηστεί από τον ευρωπαϊκό χάρτη. Δεν μας το λένε ακόμη, αλλά φαίνεται από τις σφαλιάρες που τρώμε εδώ και χρόνια, επισήμως και ανεπισήμως.

Κατά την άποψή μου η Ε.Ε. ουδόλως ενδιαφέρεται να διατηρήσει το ελληνικό κράτος στην περιοχή και αργά ή γρήγορα θα το οδηγήσει σε ακρωτηριασμό και συρρίκνωση, έως ότου απορροφηθεί εντελώς από την Τουρκία. Η εισβολή των τουρκικών σίριαλ, ώστε να συνηθίζουμε στα βαρ βαρ των απέναντι, η προπαγάνδα περί ελληνοτουρκικής φιλίας, η απονεύρωση από κάθε υγιές αντανακλαστικό της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο θα επέτρεπε την επιβίωσή της, η απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων, η πληρωμένη δημοσιογραφία που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους.

Η μετατροπή της Ελλάδας σε τουρκική επαρχία, έτσι ώστε τα λόμπι να συνομιλούν με έναν στην περιοχή και όχι με δύο που τσακώνονται, είναι δεδομένη. Για την Ε.Ε. είμαστε ένα μικρό, κακό σπυρί χωρίς κάποια χρησιμότητα.

Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι η Ιφιγένεια της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Το θέμα είναι ότι την Ιφιγένεια τη λυπήθηκε η θεά Άρτεμις και την έσωσε πριν τη σκοτώσουν. Εμάς δεν βλέπω να μας λυπάται κανείς. Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.