Μέτρα οικοδόμησης …η μέτρα κατεδάφισης της χώρας;

Ξεκίνησαν σήμερα οι συνομιλίες μεταξύ στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων γερμανΕλλάδας-Τουρκίας, στο πλαίσιο του στρατιωτικού διαλόγου για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών ομως…. Από Τυνησία μέχρι τα σκαλιά του υπουργείου Εθνικής (δήθεν) Άμυνας κυριαρχεί η τουρκική ημισέληνος!

Όπως ανακοινώθηκε οι συζητήσεις αφορούν στην επιλογή δραστηριοτήτων υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), με σκοπό την αποφυγή έντασης, τη μείωση κινδύνου ατυχημάτων αλλά και της υποδοχής των χιλιάδων Λαθρο που μας στέλνουν οι Τουρκαλάδες για να υλοποιήσουν τα μέτρα αποικοδόμησης των νησιών του Αιγαίου.

Σήμερα 4 ζεύγη τουρκικών F-16 και ένα τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσης. Καταγράφηκαν 6 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών που εξελίχθηκαν σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από τα τουρκικά μαχητικά, σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου λόγω… εμπιστοσύνης. Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά σύμφωνα πάγια τακτική του παίζουμε κυνηγητό σαν τα παιδάκια του σχολείου . Σε 4 περιπτώσεις η διαδικασία της αναχαίτισης εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία. Εξι τουρκικά αεροσκάφη έφεραν όπλα.

H Τουρκία για τα .. μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης εξέδωσε 16 νέες NAVTEX στην «καρδιά» του Αιγαίου

Προάγγελος ανακήρυξης ΑΟΖ Τουρκίας-Τυνησίας: Τουρκικές φρεγάτες στην Τύνιδα

ΟΗΕ: «Νόμιμη η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης για τις ΑΟΖ» λέει ο Οργανισμός – Σοκ στην Αθήνα (upd)

Ξεκινάει η συζήτηση για τα ΜΟΕ εν μέσω Oruc Reis & νομιμοποίησης από τον ΟΗΕ της τουρκολιβυκής συμφωνίας

Επίσης με διαλυμένο το σύστημα ασφάλειας των νήσων του ανατολικού Αιγαίου όποιος θέλει από οποιαδήποτε μέρος του κόσμου, μπορεί απλά να πάρει ένα φουσκωτό και να έρθει στην Ελλάδα, χωρίς καμία δυσκολία, σαν να μην υπάρχει χώρα.

Έχοντας πληροφορηθεί από τους Τούρκους, ότι έχουν να κάνουν με μια «μη-χώρα» και κανείς δεν πρόκειται να τους εμποδίσει να αποβιβαστούν και στη συνέχεια να ζητήσουν «άσυλο» με την βοήθεια κυκλωμάτων, απλώς έρχονται θεωρώντας όλη αυτή την περιοχή που ονομάζουμε Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους.

Σε ένα πρωτοφανές κύμα εισβολής 149 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν από μόνοι τους σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις.

Οι αποβάσεις έγιναν δύο στην Λέσβο και από μια σε Αγαθονήσι, Σύμη και Μεγίστη.

Οι εισβολείς χωρίς κανένα πρόβλημα απλώς πέρασαν με φουσκωτά στις ελληνικές ακτές και στη συνέχεια ειδοποίησαν μέσω του αριθμού 112 για την άμεση παραλαβή τους από τις αρχές όπως και έγινε.

Την ίδια ώρα το ΛΣ «διέσωζε» στην Χίο άλλους 33 λίγο πριν και αυτοί αποβιβαστούν από μόνοι τους στια ακτές του νησιού.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που λάθρο αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές έχει γίνει πλέον καθεστώς. Όμως η συνδυασμένη αυτή αποβατική επιχείρηση δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για την δήθεν ασφάλεια των ελληνικών νήσων του ανατολικού Αιγαίου.
Αυτό σημαίνει ότι τα φουσκωτά πέρασαν χωρίς καν να εντοπιστούν από τις στρατιωτικές φρουρές των νήσων και φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι πως οι αποστολές των φουσκωτών σε συγκεκριμένα νησιά που δεν επιλέγονται τυχαία έχει σχέση με την διαπίστωση από την Τουρκία του επιπέδου επιτήρησης από τις ΕΕΔ του Αιγιακού χώρου.

Όσο για την “κυβέρνηση”; Απλώς παρακολουθεί, δηλώνοντας αδυναμία να πράξει το οτιδήποτε, και συζητά με τους υποκινητές των εισβολέων για….Μ.Ο.Ε.

Ένας ΜΙΤατζής στην Ελληνική βουλή.

Θράκη: Εκλεκτικές συγγένειες της ΝΔ με τον τουρκόψυχο δήμαρχο Μουμίν. Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.