Σωστά έβγαλε το όπλο του ο αστυνομικός, γιατί σήμερα θα ήταν μακαρίτης

«Δεν κινδυνεύει η ζωή του, αλλά καλύτερα να μην τον δείτε – Είναι μαύρος στο ξύλο» σχολίασε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, κληθείς να τοποθετηθεί για το σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό που τράβηξε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ, καθώς -σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- ήταν αμυνόμενος, αφού δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα.

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, που επισκέφτηκε τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο, υποστήριξε ακόμη ότι «απολύτως σωστά έβγαλε το όπλο του» καθώς «το θέαμα του συναδέλφου παρέπεμπε σε κατακρεουργημένο άνθρωπο».

Απαντώντας σε αρκετά δημοσιεύματα που καταγράφουν πως ο εμπλεκόμενος αστυνομικός βρέθηκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ προκειμένου να προβεί σε σύλληψη μικροπωλητή και εμποδίστηκε από φοιτητές, ο κ. Ντούμας απάντησε: «Αυτά τα λένε οι αντιεξουσιαστές και όσοι υιοθετούν τις απόψεις τους».

Σημείωσε ακόμη ότι ο τραυματίας είναι 22χρόνων, νέος, και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευσή του, για την οποία έχει γίνει αρκετός λόγος, αποδεικνύεται πως ήταν ικανοποιητική, αφού και τη ζωή του έσωσε και χρήση του όπλου του δεν έκανε.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά ερωτημάτων σχετικά με το περιστατικό που έθεσε στην κυβέρνηση, με δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ο Βασίλης Ντούμας έκανε λόγο για «γκάφες Ραγκούση» σχολιάζοντας ειρωνικά πως του έχουν αποστείλει ιδιαίτερη πρόσκληση να παραβρεθεί στο μνημόσυνο των δύο αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ που σκοτώθηκαν στου Ρέντη για να καταλάβει τι θα πει «ανατριχίλα». Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Σωστά έβγαλε το όπλο του ο αστυνομικός, γιατί σήμερα θα ήταν μακαρίτης

  1. Ο/Η ΑΝΑΛΏΣΙΜΟΣ λέει:

    Α) Να δημοσιευθεί και δύο απόψεις του περιστατικού.
    Β) Έβγαλε όπλο για να συλλάβει ένα μικροπωλητές 📢?
    Γ) Αυτό το ζώων που λέγεται Αστυνομικός είν’επικίνδυνος και βλάκας
    Δ) Αν δε μπορεί να διαχειριστεί το φόβο του και τό θυμό του είναι ακατάλληλος για την ασφάλεια των πολιτών και τη σωματική ακεραιότητα του

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.