Τα ΜΑΤ έφυγαν σπάζοντας αυτοκίνητα και αποκαλώντας τους Χιώτες τουρκόσπορους (Βίντεο και φωτογραφίες)

Έκθετη η κυβέρνηση και σιωπή από τον Μηταράκη για την χουλιγκάνικη επίθεση των ΜΑΤ.

Με χουλιγκάνικη μέθοδο αποχώρησαν από τη Χίο στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχε στείλει η Κυβέρνηση τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μία προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία υπερδομής στην περιοχή του «17» στο Αίπος.

Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.

Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα και αφού έριξαν δεκάδες χημικά προς τους συγκεντρωμένους, πήδησαν την περίφραξη του λιμένα και έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους.

Μάλιστα έφθασαν στο αισχρό σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια, χωρίς ο επικεφαλής τους να είναι σε θέση να τους ανακαλέσει στην τάξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και την ώρα που ο καταπέλτης έκλεινε η κάμερα του «π» κατέγραψε τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.

Από την πλευρά της κυβέρνησης πάντως η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη εστιάστηκε στην υπεράσπιση των ΜΑΤ, λέγοντας ότι είναι άνανδρο να τους χτυπά κάποιος, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Τα ΜΑΤ έφυγαν σπάζοντας αυτοκίνητα και αποκαλώντας τους Χιώτες τουρκόσπορους (Βίντεο και φωτογραφίες)

  1. Ο/Η sevenepsilonseven λέει:

    εκει για τους αλητάμπουρες αυτούς που ντύθηκαν την στολή της εξουσίας παραβιάζοντας κάθε εύνοια του ρόλου τους και κανείς δεν θα ασχοληθεί όλα ειναι κανονικά…
    άκου οι αλητάμπουρες να φωνάζουν τους Ακρίτες Ελληνες Τουρκόσπορους, (αν σε κερκιδα γηπέδου ακουγόταν κάτι τετοιο η ομάδα θα είχε τιμωρία), να σπάνε τα ιχ των πολιτων και να μην συμβαίνει τιποτα;;
    ένας εισαγγελεας ρε εσυ;; ένας …δεν υπαρχει;;;
    να διατάξει μια έρευνα να μάθουμε επιτελους αν μερικοι ήταν υπό την επήρεια ουσιών, η όχι;; διοτι αυτή η σταση οργάνων τάξεως δεν εχει καμια σχέσει με ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΎ ΚΡΑΤΟΥΣ.!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.