Απόβαση χιλιάδων λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά ετοιμάζουν οι Τούρκοι (Βίντεο)

«Απόβαση» προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά ενθαρρύνουν και προετοιμάζουν οι Τούρκοι, σύμφωνα με δηλώσεις διακινητή.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ώρες, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η Τουρκία έχει ανοίξει την κάνουλα και εξαπολύει μετανάστες στην Ευρώπη.

Οι απειλές της Άγκυρας εγείρουν ζωηρό προβληματισμό στην ΕΕ, τη στιγμή που η γειτονική χώρα δέχεται συνεχείς προειδοποιήσεις για την τήρηση της κοινής δήλωσης με την Ένωση για το Μεταναστευτικό.

Το κρεσέντο προκλητικότητας από την τουρκική κυβέρνηση επιβεβαιώνεται από μαρτυρία Τούρκου διακινητή ο οποίος στην ουσία παραδέχεται ότι ετοιμάζονται να μεταφέρουν πρόσφυγες στα νησιά με εντολή Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Alpha, o διακινητής δηλώνει τα εξής:

«Οι μετανάστες κατάλαβαν λάθος και πήγαν στη συνοριακή γραμμή.

»Από εκεί δεν μπόρεσαν να περάσουν.

»Κατασκευάζουμε φουσκωτά σκάφη και μηχανές, με κόστος 7 – 8 χιλιάδες ευρώ, κερδίζουμε 2.000 ευρώ.

»Μπαίνουν μέσα 35 άνθρωποι αν και μπορούν να μπουν 45.

»Από εδώ τους αφήνουμε και πάνε στην Ελλάδα σε 20 – 25 λεπτά».

Οι δηλώσεις αυτές φτάνουν ύστερα από τα αποκαλυπτικά βίντεο που δείχνουν τουρκικά στρατιωτικά οχήματα να συνοδεύουν λεωφορεία με μετανάστες στον Έβρο και μετά την είδηση ότι Τούρκοι μοιράζουν δακρυγόνα σε μετανάστες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Απόβαση χιλιάδων λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά ετοιμάζουν οι Τούρκοι (Βίντεο)

  1. Ο/Η sevenepsilonseven λέει:

    Ελλαδα – Τουρκια κ` Πολιτικού Συστημικού Κατεστημένου – ΕΕ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΜΚΟ- ΜΜΕ, δεν εχει σημασία τι λένε οι αφερεγγυοι…. αλλά η ουσιαστική αληθεια λιγο πριν το έσχατο γεγονος που ειναι κ` η ταφόπλακα όλων όσων ζήσαμε περιπου 35 χρονια τωρα κ` που μας έφεραν ενα λεπτό πριν την καταστροφή μιας ολόκληρης γενιάς.!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.