Αυστραλιανό τουριστικό πρακτορείο καλεί τους πελάτες του να απολαύσουν την Οθωμανική Κρήτη

Το πρακτορείο στις ειδικές φόρμες στη διαδικτυακή του σελίδα Rome2rio, καλούσε τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις σελίδες της Ottoman Crete.

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Τυχαίο άραγε ή όχι; Την ίδια χρονική περίοδο ώρα που η Τουρκία ανεβάζει το ύφος της αντιπαράθεσης με την Ελλάδα και κλιμακώνει την ένταση ακόμα και δηλώνοντας αποφασισμένη να προχωρήσει σε έρευνες υδρογονανθράκων ανατολικά της Ρόδου, της Καρπάθου και της Κρήτης, αυστραλιανό τουριστικό πρακτορείο καλούσε μέχρι πριν από λίγες ώρες τους πελάτες του να απολαύσουν το καλοκαίρι τις διακοπές τους στην…Ottoman Crete (Οθωμανική Κρήτη).

Το πρακτορείο στις ειδικές φόρμες στη διαδικτυακή του σελίδα Rome2rio, καλούσε τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις σελίδες της Ottoman Crete.

Μάλιστα, εάν προσέξει κάποιος τον χάρτη, θα παρατηρήσει πως δεν φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Τουρκία και η Ελλάδα είναι διαφορετικές χώρες.

Στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επισκεφτούν την Κρήτη, αναφέρονται το πλοίο ή το αεροπλάνο, ενώ γίνεται αναφορά και για τα ξενοδοχεία στα οποία μπορούν να μείνουν.

Η αποκάλυψη που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου προκάλεσε όπως ήταν φυσιολογικό αντιδράσεις με τον πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας κ. Αντώνης Τσουρδαλάκη να δηλώνει στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας SBS πως έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία ενάντια στην διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα, ενώ για το ζήτημα έχουν ενημερωθεί ο ομοσπονδιακός υπουργός Μετανάστευσης, Υπηκοότητας και Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων, David Coleman καθώς και ο πολιτειακός υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της Βικτώριας, Ros Spence.

Πάντως η αξιοπιστία της ιστοσελίδας ελέγχεται ενώ έχει ενημερωθεί και η Αθήνα.

 

This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.