Κράτος εναντίον Ελληνισμού

Έχει ξαναγραφτεί εδώ και πρέπει να ξαναγραφτεί: Οι Έλληνες χρηματοδοτούν με τους φόρους που πληρώνουν τον αφανισμό του έθνους.

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, το άρθρο της στήλης τιτλοφορείτο «Ο Ελληνισμός σβήνει στην κοιτίδα του», στο οποίο εξηγείτο τι βλέπουμε στη φωτογραφία νο 1: «Ομάδες Πακιστανών παίζουν κρίκετ και ποδόσφαιρο μπροστά από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Πολυτεχνείο και την πλατεία Ομονοίας. Όποιος αναλάβει το ρίσκο να περπατήσει στην περιοχή, είτε πρόκειται για πρωινή ώρα είτε μετά τη δύση του ηλίου, θα διαπιστώσει ότι οι Έλληνες εκεί αποτελούν ισχνή μειοψηφία και η εγκληματικότητα είναι ο νόμος, ενώ ο κανονικός νόμος αποτελεί εξαίρεση. […] Μπροστά από τα όσια και τα ιερά μας, εν μέσω πανδημίας, γίνονται ματς ποδοσφαίρου και κρίκετ από ανέμελους πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες υποχρεώνονται να ζουν κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια τους, να στέλνουν SMS ακόμα και όταν πρόκειται να βγάλουν τα σκουπίδια ή να αγοράσουν φάρμακα, και χλευάζονται, καθυβρίζονται και συκοφαντούνται από την ανθελληνική εξουσία, που τους απαγορεύει ακόμα και το ανοίξουν τα μαγαζιά τους και να βγάλουν εισόδημα για να ζήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους».

Πρόκειται για ένα έργο που έχουμε δει και ξαναδεί και ξαναδεί, και το κράτος δεν βαριέται να επαναλαμβάνει: Καταπιέζεται η νομοταγής πλειοψηφία και επιδεικνύεται απεριόριστη ανοχή στις δυναμικές ή/και τις παραβατικές μειοψηφίες. Μπορείς στην Ελλάδα του 2021 να συνωστισθείς σε διαδήλωση υπέρ του δολοφόνου Κουφοντίνα, να κάνεις εξέδρα σε ματς κρίκετ όπου παίζουν Πακιστανοί μπροστά από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, να κάνεις όσες πολιτικές μαζώξεις θέλεις, να πας ποδηλατάδα στην Πάρνηθα ή σε γλέντι στην Ικαρία (αν είσαι ο Μητσοτάκης). Η Αστυνομία θα διαταχθεί να σε σεβαστεί και να σε αφήσει ανενόχλητο. Όμως, αν τολμήσεις να πας με παρέα ή μόνος σε πλατεία και έχεις το θράσος να πιεις καφέ, βλέποντας τα παιδιά σου να κάνουν ποδήλατο, θα σε προστιμάρουν και θα κάνουν νταούλι στο ξύλο όλους όσοι τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια… Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.