Νέος βιασμός από αγέλη Πακιστανών – Μήπως ήρθε η ώρα για αφύπνιση;

Γράφει ο Γιώργος Λυκοκάπης

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μία 25χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση και μάλιστα έγκυος βιάστηκε από τέσσερεις Πακιστανούς. Ένας τους δράστες φέρεται να παρέσυρε την κοπέλα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου η 25χρονη βιάστηκε ομαδικά, μέχρι να καταφέρει τελικώς να διαφύγει. Η αστυνομία συνέλαβε τρεις από τους δράστες και αναζητεί τον τέταρτο. Είχε προηγηθεί η φρικτή σεξουαλική επίθεση στις 7 Ιουνίου, όταν ομάδα Πακιστανών είχαν προσπαθήσει να ξεγυμνώσουν μία γυναίκα στο Κορωπί, μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση τους σε livestreaming!

Το τελευταίο διάστημα μία σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων προκαλεί σοκ στην ελληνική κοινωνία, από τον βιασμό μιας 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα από έναν 35χρονο Βούλγαρο, μέχρι τον άγριο ξυλοδαρμό ενός Ρουμάνου από ομάδα νεαρών Ελλήνων, οι οποίοι προηγουμένως είχαν παρενοχλήσει την κόρη του. Όμως η υπόθεση στα Πετράλωνα, όπως και η άλλη στο Κορωπί, παρουσιάζει μία διαφορά. Συγκεκριμένα έχουμε μία επίθεση “αγέλης” βιαστών, κάτι που είναι δεν είναι ασυνήθιστο στο Πακιστάν.

Οι ομαδικοί βιασμοί απασχολούν το αστυνομικό δελτίο της ισλαμικής χώρας, με τα θύματα να είναι συχνά γυναίκες Χριστιανές. Ήδη από την δεκαετία του ’70, σε συνέντευξη του στην Οριάνα Φαλάτσι, ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Ζουλφικάρ Μπούτο περιέγραφε την οργή του όταν διάβασε στις εφημερίδες πως «καμία εκατοντάδες φοιτητές επιτέθηκαν σε παραλία στο Καράτσι σε φοιτήτριες και τις ξεγυμνώσανε», αποκαλώντας τους δράστες «καθάρματα».

Σχολιάζοντας τα αυξανόμενα περιστατικά βιασμών στο Πακιστάν, ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας Ιμράν Χαν, απόφοιτος μάλιστα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, είχε περιοριστεί να δηλώσει πως οι γυναίκες πρέπει «να φορούν μαντίλα για να μην δελεάζουν τους βιαστές»! Η “ταλιμπανοποίηση” του Πακιστάν, που πήρε μάλιστα γενικευμένη έκταση έπειτα από το στρατιωτικό πραξικόπημα που ανέτρεψε τον Μπούτο το 1979, έχει δημιουργήσει μία “κουλούρα του βιασμού” σε μεγάλα τμήματα της πακιστανικής κοινωνίας, που θεωρούν «πόρνες» τις γυναίκες που δεν φορούν φορούν μαντίλα, επομένως “δεν τρέχει και τίποτα” αν βιαστούν! Διαβάστε την συνέχεια στην πηγή

This entry was posted in ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.