Ασφαλές άγγιγμα, gender equality, CSE κ.α. : Η «άλλη πλευρά» της πανδημίας που απλώνεται ως εφιάλτης στο σχολείο

Ποιος με πανιά στη μύτη, φόβο στην ψυχή και την οικονομική απειλή πάνω από το κεφάλι του θα αντισταθεί επαρκώς ενάντια στη ΝΤΠ που παίζει τα ρέστα της για να θεμελιώσει το σχολείο της σατανιστικής ατζέντας και το προβάλλει ως το «αγγελικό σχολείο» που «αμύνεται στη σύγχρονη βαρβαρότητα»;

Δείτε εδώ το υλικό που διεισδύει ως αμυντικό για να εξελιχθεί πιο επιθετικά, μόλις γίνει κοινωνικά ανεκτό. Φορέας; Ποιος άλλος; το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Είναι το πρώην Παιδαγωγικό Ινστιτούτο που ιδρύθηκε για να αποσπάσει την παιδεία από τον κρατικό έλεγχο και τους θεσμούς της. Σήμερα βέβαια αυτό δεν χρειάζεται, τη δεκαετία του 1960 όμως, ήταν απαραίτητο.

  • Η πολιτική που στερείται ελάχιστης ανθρώπινης αξιοπρέπειας θα διδάξει «γενετήσια αξιοπρέπεια».
  • Η πολιτική που καταπάτησε όλα τα θεμελιώδη δικαιώματα θα διδάξει το «δικαίωμα στην επιλογή του φύλου» και το «δικαίωμα στην έκτρωση».
  • Η χριστιανοφοβική πολιτική που προωθεί τα πρότυπα ΛΟΑΤΚΙ θα διδάξει την «προστασία των δικαιωμάτων τους» που καταπατώνται από τους «ομοφοβικούς».

Όλα ανάποδα σε νοήματα, όλα αντίθετα στους νόμους.

Ηλικίες που βρίσκονται στο στόχαστρο: 5-15 ετών.

Θυμηθείτε τη «Σύγχρονη Εκπέδεφσι» (Modern Educayshun, 2015) του Neel Kolhatkar:

Δείτε το βίντεο του αμερικανικού κινήματος Stop Comprehensive Sexuality Education όπου φαίνεται και ο αρνητικός ρόλος του ΟΗΕ και της UNICEF.

Εδώ θα βρείτε ένα υπόδειγμα δήλωσης απαλλαγής από τη διδασκαλία του μαθήματος.

Στέργιος Ζυγούρας Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.