Έτσι γιόρτασε η ελληνική επαρχία το έπος του ’40 (Φωτογραφίες και βίντεο)

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία υψώθηκε στη Σαντορίνη

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία υψώθηκε στη Σαντορίνη με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Την πρωτοβουλία είχε ο Γιάννης Συκινιώτης και ομάδα νέων του νησιού που απαρτίζεται από τους Βασίλη Τσατσανίδη, Θοδωρή Καλούδη, Αγάπιο Σκοπελίτη, Χρήστο Λιαπόπουλο.

Η γαλανόλευκη που κυματίζει περήφανη στο νησί έχει μέγεθος 1.500 τμ, ύψος 30 μέτρα και 50 μέτρα πλάτος και σηκώθηκε με τη βοήθεια γερανού. Πηγή

Συγκλονίζει το μήνυμα του πιλότου F16 στη Θεσσαλονίκη

Δύο μαθητές παρέλασαν στους Αρκιούς – Μαζί τους και σπουδαστές της Πατμιάδας Σχολής

Δύο ήταν οι μαθητές που παρέλασαν στους ακριτικούς Αρκιούς για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μαζί τους φέτος βρέθηκαν και οι σπουδαστές της Πατμιάδας Σχολής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dimokratiki.gr, τις εορταστικές εκδηλώσεις στο ακριτικό νησί τίμησε ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης. Μάλιστα, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Βουλής.

Στιγμιότυπο από την παρέλαση

Ο Βασίλης Υψηλάντης δήλωσε: «Τιμάμε όλους που αγωνίσθηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Που είπαν το μεγάλο ΟΧΙ στον κατακτητή και μας προσέφεραν την ελευθερία μας. Σήμερα στους Αρκιούς με συγκίνηση δίπλα στους ακρίτες συμπατριώτες μας και τα παιδιά τους, οφείλουμε να πούμε τα ΝΑΙ εκείνα που θα μπορέσουν να τους κρατήσουν στα νησιά μας και να δημιουργήσουν».

Πηγή φωτογραφιών: dimokratiki.gr Πηγή

Μόνος παρέλασε ο 9χρονος Τάσος στο Μαθράκι

This entry was posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΕΤΕΙΟΙ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.