Το ευρωπαϊκό αίσχος υπέρ του χιτζάμπ απετράπη με γαλλική επέμβαση

Η ΕΕ δεν παραλείπει να μας εκπλήσει, ενίοτε μάλιστα ιδιαίτερα δυσάρεστα. Έτσι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί οργανισμοί περί των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” ξεκίνησαν μια εκστρατεία για τον σεβασμό των μουσουλμάνων γυναικών από τους “άπιστους” και “ρατσιστές” Ευρωπαίους με όχημα την προβολή του σεβασμού “της διαφορετικότητας” και το χιτζάμπ! Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συνετάχθη με την πρωτοβουλία έτσι η αφίσα που βλέπεται στην φωτογραφία κυκλοφόρησε.

Τότε όμως αντέδρασε έντονα η Γαλλία αξιώνοντας την απόσυρση της αφίσας καθώς η συνοδευτική αυτής λεζάντα έγραφε το εξής απίθανο: “… η ελευθερία βρίσκεται στο χιτζάμπ”! Όπως ήταν αναμενόμενο οι σοβαροί Ευρωπαίοι εξανέστησαν τονίζοντας, δικαολογημένα, ότι το χιτζάμπ μόνο την ελευθερία της γυναίκες δεν προστατεύει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ΕΕ δεν θα μας πείσει να σεβόμαστε τις μουσουλμάνες επειδή θα φορούν χιτζάμ. Ήδη τις σεβόμαστε ως ανθρώπους. Μακάρι όμως να ίσχυε και αντίστροφα το σχήμα και οι ορισμένοι μουσουλμάνοι να σέβονταν τις ευρωπαϊκές χώρες που τους φιλοξενούν και οι οποίες ευτυχώς για αυτούς δεν είναι οι πατρίδες τους γιατί αν ήταν δεν νομίζουμε να είχαν καν το δικαίωμα να βήξουν… όχι να μιλήσουν. Πηγή

This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.