Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ευχαρίστησε τους Τούρκους για τους λαθρομετανάστες που μας στέλνουν

Το είπε και το έκανε ο επίτροπος και – για πολλούς – Πρωθυπουργός εν αναμονή, Μαργαρίτης Σχοινάς . Πήγε στην Άγκυρα και αναφέρθηκε εκτενώς στον ρόλο της Τουρκίας στο προσφυγικό.

Όχι, δεν αποκάλυψε ότι η Τουρκία βρίσκεται πίσω από την προσφυγική κρίση στα σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας, με την πολιτική εθνοκάθαρσης που εφαρμόζει στο ιρακινό Κουρδιστάν μαζί με τον αχυράνθρωπο του Ερντογάν, Μπαρζανί.

Όχι, δεν κατακεραύνωσε την Τουρκία για τις απειλές κατά της Ελλάδας που έχουν υπερβεί πλέον την εργαλειοποίησή του προσφυγικού και έχουν περάσει στην ανοιχτή αμφισβήτηση των νησιών του Αιγαίου.

Όχι, δεν «καταδίκασε απερίφραστα» τις πολεμικές προετοιμασίες και προκλήσεις της Τουρκίας κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, δύο κρατών μελών της ΕΕ, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως Ευρωπαίος επίτροπος και αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Αντίθετα, έδωσε συγχαρητήρια και ευχαρίστησε την Τουρκία για την βοήθεια της στο προσφυγικό!

Και η Άγκυρα σείστηκε από τα γέλια μη μπορώντας να πιστέψει αυτά που ξεστόμισε αυτός ο τύπος. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν αυτός ο άνθρωπος γίνει Πρωθυπουργός. Μόνο χαλί δεν θα στρώσει στους τουρκαλάδες… Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ευχαρίστησε τους Τούρκους για τους λαθρομετανάστες που μας στέλνουν

  1. Ο/Η Δημήτριος Αναστασιάδης λέει:

    Έάν άληθεύει τό δημοσίευμα, μένω άπλώς ένεός! Τί διάολο συμβα[ινει τελικά μέ όλους τούς πολιτικούς μας! ‘Ολοι τους προσκυνημένοι κα’ι πουλημ/ενοι είναι, έρωτώ!

    1

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.