Η Πρωτοχρονιά Πακιστανών στο Σύνταγμα – Όταν η νομιμότητα αυτοκαταργείται

Γράφει η Κόμπρα

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες και τα βίντεο που από χθες κατέκλυσαν το διαδίκτυο και που δείχνουν ένα πλήθος αλλοδαπών, κατά κύριο λόγο Πακιστανών, να έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας για την αλλαγή του έτους. Την ίδια στιγμή που η ΕΛΑΣ επιχειρούσε ανά την Ελλάδα, κυνηγώντας μαγαζιά που συνέχισαν τη λειτουργία τους παράνομα μετά τις 2:00′ π.μ., στο Σύνταγμα, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, χιλιάδες άνθρωποι συνωστίζονταν, κατά κανόνα χωρίς μάσκες και παίζοντας μουσική που απαγορεύεται στα μαγαζιά!

Παρά τα αυστηρά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ πριν την αλλαγή της χρονιάς, σε κανένα από τα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν προκύπτει αστυνομική παρουσία στο κέντρο της Αθήνας. Εμφανής είναι και η απουσία του γυναικείου φύλου από τα ξέφρενα εορταστικά δρώμενα. Τα πλάνα από την πλατεία Συντάγματος μεταδόθηκαν ζωντανά από το πακιστανικό τηλεοπτικό κανάλι URDU στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την αλλαγή χρονιάς ανά τον κόσμο.

Ωστόσο, κανένα ελληνικό κανάλι δεν έδειξε εικόνες κατά τις πρώτες ώρες του νέου έτους από την κεντρικότερη πλατεία της χώρας. Αντίθετα, τα πλάνα από τους αστυνομικούς ελέγχους σε καταστήματα εστίασης και σε κέντρα διασκέδασης πλημμύρισαν τις τηλεοπτικές οθόνες για να υπογραμμίσουν την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να τηρήσει τα υγειονομικά μέτρα. Οι κραυγαλέες και σε κοινή θέα παραβάσεις τους, όμως, στο Σύνταγμα πέρασαν απαρατήρητες και από τις αστυνομικές αρχές και από τα ΜΜΕ!

Προφανώς, η Αστυνομία έλαβε εντολές από την κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια. Και οι εντολές δόθηκαν για λόγους άγνωστους σε εμάς, αλλά σίγουρα σε αντίθεση με τις κυβερνητικές αποφάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα εκείνο το βράδυ στη συγκεκριμένη πλατεία, δεν κόπηκε ούτε ένα πρόστιμο. Πρόκειται για κραυγαλέα αντίφαση που εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο που εφαρμόζεται η νομιμότητα σε αυτήν την χώρα.

Ερωτήματα για το τί έγινε στο Σύνταγμα

Υποτίθεται ότι απέναντι στο νόμο είμαστε όλοι ίσοι, Έλληνες και μετανάστες, αλλά εν τέλει, φαίνεται ότι εν προκειμένω οι μετανάστες (κατά κανόνα παράνομοι) είναι πιο ίσοι απ’ τους άλλους! Εκτός κι αν η κυβέρνηση μας διαβεβαιώσει ότι οι Πακιστανοί έχουν το προνόμιο να μην κολλάνε και να μην μεταδίδουν τον κορονοϊό! Γιατί μόνο εάν συνέβαινε αυτό το θαύμα θα είχε δικαιολογία για την αδράνειά τους η κυβέρνηση και ο δήμαρχος της πρωτεύουσας. Διαβάστε την συνέχεια στην πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.