Το αβγό του φιδιού

Είναι πρόδηλο ότι η θεσμική ελίτ του ριζωμένου ελλαδικού κατεστημένου εντέλλεται από τα υπερεθνικά διευθυντήρια διά την εθνική αποδόμηση και, εν γένει, διά την προαγωγή του καθολικού αφελληνισμού της πατρίδας μας.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω

Το γεγονός ότι η Ελλάς έχει αφελληνιστεί και προαγάγει το αφήγημα του πολυπολιτισμού με την αρωγή του ιδεολογήματος του κομμουνιστικού καπιταλισμού συνιστά αντικειμενική πραγματικότητα, η οποία υποστηρίζεται δήθεν από την Αριστερά της προόδου και του εκσυγχρονισμού, της νεοπαγούς μεγάλης επανεκκίνησης.

Η φερόμενη ως Αριστερά, «δούρειος ίππος» συγκεκριμένων δομών και συμφερόντων, έχει διαποτίσει τον Ελληνισμό με εγγενές μίσος για οτιδήποτε ελληνικό, με αποτέλεσμα ιδίως οι νέοι να στρέφονται ασυνείδητα, πλην φανατικά, κατά του έθνους και οποιουδήποτε συγκροτεί εθνική ταυτότητα.

Η διαστρέβλωση της αντικειμενικής πραγματικότητας, η φενάκη του δικαιωματισμού και το μίσος κατά του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας και της παράδοσης συνιστούν τον άξονα της εν Ελλάδι Αριστεράς, η οποία ομνύει δήθεν πίστην εις έναν απροσδιόριστο δήθεν διεθνισμό.

Το ανθελληνικό αυτό αφήγημα και η πίστη προς τη διάλυση της Ελλάδας ως ανεξάρτητου έθνους-κράτους δημιουργεί τις υποψίες ότι ανέκαθεν ήταν ελληνόφωνοι ή υπηρετούσαν εξωεθνικά συμφέροντα, προτάσσοντας το ιδεολογικό πρόταγμα από την πολιτισμική τους ταυτότητα, διότι το αβυσσαλέο μίσος το οποίο τρέφουν για την Ελλάδα ωχριά εν σχέσει προς το μίσος της Τουρκίας προς την Ελλάδα ή και ενδεχομένως άλλων παραδοσιακών εχθρών της Ελλάδας, οι οποίοι εποφθαλμιούν την ιερή γη της πατρίδας μας.

Η Αριστερά μισεί τον Ελληνισμό, μάχεται προς την εκρίζωση της Ιστορίας εις το όνομα δήθεν του προοδευτισμού και της πολιτισμικής ισότητας. Όμως, ουδείς εξ αυτών ευαισθητοποιήθηκε διά τις γυναίκες του Ισλάμ, οι οποίες αντιμετωπίζονται ως αθύρματα άνευ δικαιωμάτων, πλήρως υποταγμένες εις τον δεσπότη άνδρα τους. Ουδέποτε οι προοδευτικές φεμινίστριες έθιξαν το καίριο ζήτημα περί της μαντίλας του 21ου αιώνα, ως ένδειξη θρησκευτικού φοντομενταλισμού και δη εις την Ευρώπη. Εις τον αντίποδα, επικροτούν, εν ονόματι της καταπολέμησης δήθεν του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, την ισλαμοποίηση της Ελλάδας παντί τρόπω. Εν άλλος λόγοις, υποστηρίζουν με σθένος την εγκαθίδρυση μιας θεοκρατικής αντίληψης φαλκίδευσης των δικαιωμάτων των γυναικών, εισάγοντας, κατά το μάλλον ή ήττον, τον σκοταδισμό. Εν τοιαύτη περιπτώσει, οι σχεδιασμοί του διωγμού των Ελλήνων κείνται επί θύραις, αρχής γενομένης εκ της εκπαιδεύσεως, εκ της καλλιέργειας κοινωνικής συνειδήσεως και της οικονομικής εξαθλιώσεως του τρόπου ζωής, με αποτέλεσμα το βιοτικό τους επίπεδο να εξισωθεί νομοτελειακά με τους πολύφερνους αλλοδαπούς.

Εις επίρρωσιν των ως άνω καθίσταται και το δημοφιλές ακανθώδες ζήτημα της πανδημίας, για το οποίο οι Ελληνες περιορίζονται, ενώ οι αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθεροι, προβαίνοντας σε επίδειξη ισχύος δημοσίως.

Η σταυροφορία των εμβολίων καλά κρατεί, τα τεράστια οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα κατισχύουν, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ευτελίζεται και σύσσωμο το πολιτικό σκηνικό, το οποίο συμπράττει διά πράξεων και παραλείψεων επειδή λογοδοτεί εις την ίδια Αρχή, λοιδορεί και εμπαίζει ιδιοτελώς τους πολίτες, διότι ασφαλώς ουδόλως ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία, αλλά αποκλειστικά και μόνον διά τα τριάκοντα αργύρια.

Το γε νυν έχουν, εγρήγορση και ανάνηψη! Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.