Η κουλτούρα της αλητείας σε ζωντανή μετάδοση

Γράφει ο Γιώργος Λυκοκάπης

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις: Στην σκηνή του (κατάμεστου από νεαρόκοσμο) Tae Kwon Do στο Φάληρο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που είχε δεχτεί την φρικτή επίθεση με βιτριόλι, ετοιμάζονταν να απονείμει βραβείο στην γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, στα Mad Music Video Awards, που παραδοσιακά οργανώνονται κάθε χρόνο.

Στο ίδιο σημείο, στην εξέδρα των επισήμων εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές ντροπής: Ξεκίνησε άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο αστέρων της trap μουσικής και των γεροδεμένων μπράβων τους, ορισμένοι εκ των οποίων (σύμφωνα με δηλώσεις μετεχόντων στην εκδήλωση) οπλοφορούσαν.

Οι εκκλήσεις «όχι βία» της Ιωάννας Παλιοσπύρου ουδόλως πτόησαν το μένος των δύο τραγουδιστών της trap, με την Έλενα Παπαρίζου να εγκλωβίζεται στην συμπλοκή δεχόμενη και η ίδια χτυπήματα, όπως και άλλοι παρευρισκόμενοι. Να σημειωθεί πως η γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε σοκαρισμένη από την εκδήλωση, χωρίς να παραλάβει το βραβείο της.

Στον αντίποδα, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση πως η βράβευση των πρωταγωνιστών του πρωτοφανούς επεισοδίου πραγματοποιήθηκε κανονικά! Μετέπειτα, το κανάλι Mad, ένεκα των αντιδράσεων που πήραν την μορφή “χιονοστιβάδας” στα social media, ανακοίνωσε πως δεν θα προβληθούν τα βίντεο με την βράβευση των δύο τραγουδιστών στην τηλεοπτική μετάδοση του event. Διαβάστε την συνέχεια στην πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.