Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.

Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις;
Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί;
Εάν σου βαστά έμπα διώχτους.

Στον απόηχο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, πριν καλά – καλά κοπάσει ο αχός των μαχών, οι πρωτεργάτες της Επανάστασης κλείνονται σ’ ανήλιαγα μπουντρούμια και σε σιδηρόφρακτες φυλακές κι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ιδρύουν τα κόμματα, που από τότε μέχρι σήμερα παλεύουν για τα συμφέροντα των πατρώνων τους, τα ατομικά τους συμφέροντα και το ξεπούλημα της χώρας μας στις ξένες δυνάμεις. Τα κόμματα που ιδρύονται, είναι τρία το ΑΓΓΛΙΚΟ, το ΓΑΛΛΙΚΟ και το ΡΩΣΣΙΚΟ! Έστω κι ένας δεν είχε το φιλότιμο να φτιάξει αυτό που χρειαζόταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ! Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!! Έκτοτε και μέχρι σήμερα, οι τρεις αυτές «μεγάλες» δυνάμεις και η Αμερική (οι απόγονοι δηλαδή των Ευρωπαίων εγκληματιών), κινούν τα νήματα στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας!

Η δράση τους και οι συνέπειες, γνωστές! Βαλκανικοί πόλεμοι, καταστροφή της Σμύρνης, το ξεπούλημα στους Αλβανούς της Βορείου Ηπείρου, ο εμφύλιος πόλεμος των Ελλήνων, η εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Πόλης το 1955, το αιματοκύλισμα της Κύπρου κι η διχοτόμησή της, το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, τα γεγονότα στα Ίμια, οι διεκδικήσεις των Τούρκων, οι διεκδικήσεις των Σκοπιανών, οι διεκδικήσεις των Βουλγάρων, οι ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ (Ελληνικά εδάφη, που δεν διεκδικήθηκαν ποτέ από της εκάστοτε κυβερνήσεις της Ελλάδος, αντίθετα παραδόθηκαν, στον εχθρό χωρίς αντίσταση), η σημερινή κατάσταση με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τα γνωστά επακόλουθα (η μισή Ελλάδα γκέτο, εγκληματικότητα, ανθελληνική δράση κατευθυνόμενη) και όσα άλλα δεινά υφίσταται η ταλαίπωρη Ελλάδα, είναι απόρροια της πολιτικής του κόμματος των πολιτικών κομμάτων και των συμφερόντων των πατρώνων τους!

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, παρέλαβε μια Ελλάδα ελεύθερη, παραμερίζοντας δια της βίας τους μπαρουτοκαπνισμένους αρχηγούς της Εθνεγερσίας του 1821 και την κατήντησε στο σημερινό της χάλι!!!!

Κάτω η Ελλάς των ψήφων των μισθών και των βουλευτών!!!
Περικλής Γιαννόπουλος

EΛΛΑΣ

Share

This entry was posted in ΕΛΛΑΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ and tagged , , , . Bookmark the permalink.