Σάμος: Αποθρασύνθηκαν οι λαθρομετανάστες στο Καρλόβασι

λαθροΛαθρομετανάστες κινήθηκαν κατά του προσωπικού του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβασίου σε επεισόδια που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Νωρίτερα, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού εντόπισαν και συνέλαβαν σαράντα αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, όπου κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου. Ακολούθως με τη συνδρομή στελεχών της Λιμενικής Αρχής Σάμου που είχαν στο μεταξύ καταφθάσει, και της Αστυνομίας επανοδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου, όπου και κρατούνται.

Η συγκεκριμένη αυτή κίνηση σε βάρος στελεχών του Λιμενικού Σώματος είναι πρωτόγνωρη και παρόμοιά της δεν είχε σημειωθεί κατά το παρελθόν.

Προανάκριση, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο εισαγγελέα, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου και οι συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιόν του κατά την αυτόφωρη διαδικασία. [my-samos.blogspot.gr]

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Responses to Σάμος: Αποθρασύνθηκαν οι λαθρομετανάστες στο Καρλόβασι

  1. Ο/Η NTIA λέει:

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ… ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ …………..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.