Ξυπνάτε! Αποδεδειγμένα πλέον η πολυπολιτισμικότητα είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια

Η «πολυπολιτισμικότητα», απειλή για την εθνική μας ασφάλεια

Του Μανώλη Κοττάκη

Όποιος διαφωνούσε με το νέο δίκαιο ιθαγένειας που νομοθέτησε η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου το 2010 επί υπουργίας Εσωτερικών Ιωάννη Ραγκούση βαπτιζόταν «ακροδεξιός».

Όποιος έλεγε ότι το βασικό κριτήριο για την ιθαγένεια θα έπρεπε να είναι το δίκαιο του «αίματος» και όχι το δίκαιο του «εδάφους» χαρακτηριζόταν «εθνικιστής» και «χρυσαυγίτης». Μη συμπεριληπτικός.

Ματαίως προσπαθούσαμε να πούμε ότι η Ελλάς δεν είναι Λουξεμβούργο και δεν έχει σύνορα με την Ολλανδία. Ότι δεν είναι Νέα Υόρκη ευρισκόμενη σε χώρα που έχει σύνορα με τον Καναδά. Ματαίως υπενθυμίζαμε ότι έχουμε σύνορα με την Τουρκία, με την Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία. Χώρες που ιστορικά, παρά τα φωτεινά διαλείμματα, μας εχθρεύονται. Κανείς δεν ήθελε να ακούσει.

Όλοι αυτοί που παριστάνουν τους προοδευτικούς υποτιμούν όμως ένα γεγονός. Θέλουν δεν θέλουν, έχουν έρθει έτσι τα πράγματα στην εποχή μας, που θα ζήσουν για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα επίχειρα των πολιτικών τους. Θα έχουν αυτό το οδυνηρό προνόμιο!

Γενική πρόβα το ΚΙΕΦ

Φθάσαμε ήδη μέχρις εδώ. Τους έχουμε νέα. Το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ έκανε μια πρώτη γενική πρόβα στις ευρωεκλογές για να μετρήσει αν μπορεί να κερδίσει εθνοτικές, ισλαμικές και άλλες φονταμενταλιστικές ψήφους αφελώς παρ’ ημών ελληνοποιημένων αλλοδαπών σε επίπεδο επικράτειας.

Η συνάντηση μουσουλμάνων ελληνοποιημένων κάθε εθνικότητας, Αλβανών ελληνοποιημένων, ψευτομακεδόνων ελληνοποιημένων στις τάξεις ενός μειονοτικού κόμματος μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι η αναγκαία, ικανή και απαραίτητη συνθήκη για να «πιάσει» το κόμμα των «αδικημένων μειονοτήτων» το 3%.

Κανείς δεν αντελήφθη ότι ο Ράμα ήρθε εδώ και μίλησε για να φτιάξει τους πρώτους αλβανόφωνους μειονοτικούς πυρήνες. Κανείς δεν κατενόησε πόσο μεγάλη υπέρβαση είναι για την Άγκυρα η συνύπαρξη ορθόδοξων Σλάβων ψευτομακεδόνων με τουρκογενείς κάτω από τη σκέπη του ιδίου ψηφοδελτίου. Κανείς δεν παρατήρησε πόσο ύπουλα πέρασε σε αλβανόφωνους ελληνοποιηθέντες χαμηλού μορφωτικού επιπέδου η προπαγάνδα Ράμα ότι «οι Έλληνες σας ανάγκασαν να αλλάξατε τα ονόματα και τα επίθετά σας».

Πολύ ολίγοι παρατήρησαν την καταγραφή μικρών έστω δυνάμεων του εθνοφυλετικού αυτού κόμματος σε νομούς και εκλογικές περιφέρειες όπως η Μεσσηνία, η Αιτωλοακαρνανία, η Α΄ Πειραιώς. Πολύ ολίγοι επισήμαναν την υπαινικτική δήλωση Ασάφογλου για τη μέθοδο υπέρβασης του 3%. Ακόμα ολιγότεροι γνωρίζουν τη σύνδεση του μειονοτικού κόμματος με μια αυτονομιστική ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου (Βάσκοι κ.λπ.) που προωθούν με ερωτήσεις των ευρωβουλευτών τους την προπαγάνδα της «τουρκικής μειονότητας» στην Ολομέλεια του Στρασβούργου. Πρέπει να τα βρούμε μπροστά μας όλα αυτά μαζί στην επόμενη κάλπη για να καταστεί σαφές πόσο εθνικά αφελείς είμαστε.

Ε, λοιπόν, όπως το γράψαμε σε περασμένο σημείωμά μας, ο τουρκικός εθνικισμός μεταλλάσσεται και προετοιμάζεται. Ήδη γίνονται κρούσεις σε ηγετικά στελέχη των μουσουλμανικών κοινοτήτων της Αθήνας που έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Άμεσα μέτρα

Βεβαίως, δεν πρόκειται για εύκολο εγχείρημα, ειδικώς αν λάβουμε τα μέτρα μας εγκαίρως. Στη Θράκη το ΚΙΕΦ ήρθε πρώτο αλλά έχασε 14.000 ψήφους και η ανάλυση των ειδικών εκλογολόγων έδειξε ότι πρόκειται για ψήφους της προηγμένης αστικής τάξης της μειονότητας (που σε λίγα χρόνια θα ελέγχει την οικονομική ζωή και των δύο πρωτευουσών νομών), καθώς και της νεολαίας που εκδυτικοποιείται και απομακρύνεται από το Ισλάμ και τα τεμένη. Η φοίτησή της στα δημόσια σχολεία αντί των μειονοτικών, με επιλογή της, της αλλάζει την οπτική.

Το αυτό ισχύει και για τα ελληνοποιημένα μέλη της αλβανικής κοινότητας των αστικών κέντρων, ιδίως τη Αθήνας. Δεν καλοβλέπουν τα κηρύγματα μίσους του Ράμα. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι. Σαν κι αυτούς που ανέμιζαν τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας με τα Ιωάννινα, τα Γρεβενά και την Κέρκυρα στην επικράτειά της. Φθάνουν και περισσεύουν οι αγράμματοι αλλοδαποί για να πιάσει ένα κόμμα των «αδικημένων μειονοτήτων» το 3%.

Αν και απέχουμε για την ώρα πολύ από εκεί το δίδαγμα είναι σαφές: Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει μακροπρόθεσμα τις συνέπειες μιας εθνικά επικίνδυνης πολιτικής. Θα βρούμε μπροστά μας αργά ή γρήγορα τη σωρηδόν διανομή της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς καταγόμενους από γειτονικές χώρες που παραδοσιακά εδώ και αιώνες έχουν αλυτρωτικά όνειρα για την Ελλάδα. Οι πεφωτισμένοι δεν έχουν πάντα δίκιο!

Και αυτό αφορά και τους «ακροκεντρώους» της ΝΔ, και τους «προοδευτικούς» πασόκους «αριστερούς» συριζαίους. Ξυπνάτε, ωρέ, που θα έλεγε και ο Πασαλάρης. Ξυπνάτε! Αποδεδειγμένα πλέον η πολυπολιτισμικότητα είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια. Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΣ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε