Επιχείρηση «σκούπα – βιτρίνα» στην Αθήνα.

Η είδηση προφανώς προέρχεται από το υπουργείο εσωτερικών και μιλάει για μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (Δευτέρα) η Αστυνομία σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα μ’ αυτήν, συνολικά διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 560 άτομα, 73 οχήματα, 45 μοτοσικλέτες, και 76 καταστήματα, ενώ πραγματοποιήθηκαν 115 συλλήψεις.

Επιχείρηση σκούπα
Και τα αποτελέσματα; Έξι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών», 37 για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων», ένας για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, τρεις για παράβαση του νόμου περί όπλων, ένας για αντιποίηση αρχής, 67 άτομα για παράβαση του νόμου περί παράνομης διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών. Επίσης στις αρμόδιες υπηρεσίες, προσήχθησαν 26 άτομα.

Τα κατασχεθέντα; 31,4 γραμμάρια κάνναβης, ναρκωτικά χάπια, 385 cd και dvd, 3 μαχαίρια και 1 φορητός υπολογιστής. Επίσης κατασχέθηκε μικροποσότητα (!!!) ηρωίνης (φαντάζομαι εννοούν κάνα – δυό δόσεις).

Την καλύτερη μπάζα την έκαναν από τον «έναν για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας» 385 cd, dvd. Δεν είναι κι άσχημα, άλλωστε θ’ ακολουθήσει κι ο Σφακιανάκης που θα καταστείλει την «πειρατεία», μπουζουριάζοντας τα 13χρονα που κατεβάζουν mp3. Οι συλληφθέντες απασχολούν ήδη σήμερα τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι παραπάνω αστείοι αριθμοί καταδεικνύουν την πρόθεση των αρχών να συμμετάσχουν σε μια ακόμη προεκλογική επιχείρηση βιτρίνας, προκαλώντας έτσι την νοημοσύνη οποιουδήποτε κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας και που χωρίς καμμία προσπάθεια μπορεί να εντοπίσει πολυάριθμες ομάδες μαύρων που διακινούν ναρκωτικά υπό την «διακριτική» παρουσία της αστυνομίας.

Της Αστυνομίας που με την συμμετοχή της σ’ αυτήν την προεκλογική απάτη το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ.

Πηγή

Σχετικά θέματα

Ασφυξία στα κρατητήρια όλης της χώρας.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: EΚΘΕΣΗ – ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Δυστυχείς λαθρομετανάστες!!!

Περισσότεροι από 146.000 μετανάστες συνελήφθησαν το 2008 στην Ελλάδα.

ΕΛΛΑΣ

Share

This entry was posted in ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.