Το Μεγάλο μας Τσίρκο

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο εσωτερικό, τμήμα του κυβερνητικού θιάσου, μεταφέρθηκε με επικεφαλής τον πρωθυπουργό – ισορροπιστή και τον κλόουν – υπουργό εξωτερικών και σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου, όπου επίσης γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Με απίθανες θεωρητικές προσεγγίσεις του παγκοσμίου πολιτικού μέλλοντος, άφησαν το κοινό τους άφωνο αλλά στο φινάλε, η παρότρυνση προς τους ξένους επενδυτές να επενδύσουν στον επενδυτικό παράδεισο της Ελλάδος, ανάγκασε το κοινό να χειροκροτεί, επί δεκαπέντε λεπτά όρθιο.

Στο περιθώριο των παραστάσεων, ο θίασος φωτογραφήθηκε με διεθνούς φήμης προσωπικότητες, για τις αφίσες της επόμενης παράστασης με τίτλο, «Το Μεγάλο Κανόνι».
Όμως και στο εσωτερικό, τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου, δεν έμειναν άπραγα. Ο συντονιστής – γελωτοποιός, λανσάροντας το καινούργιο του νούμερο με τον διακριτικό τίτλο, «Μαζί Τα Φάγαμε», οδήγησε τους ιθαγενείς θεατές σε παραλήρημα.

Ο επίκαιρος πάντα Μήτσος Ρέγκας ο μεταφορεύς, προκάλεσε υστερία στο κοινό δηλώνοντας ότι παραμένει αμετακίνητος στην θέση του να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα, για να ισοσταθμιστούν οι απώλειες από τα ανοιχτά επαγγέλματα που κλείνουν.

Τέτοια ήταν η ανταπόκριση του κοινού, ώστε πολλοί θεατές αποφάσισαν να μείνουν όλη την νύχτα έξω από το Κεντρικό Θέατρο, ώστε να προμηθευτούν πρώτοι, τα εισιτήρια, για την τελευταία του παράσταση.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου ετοιμάζουν, τα νούμερά τους, που θα παρουσιαστούν με τη σειρά από την σκηνή του θεάτρου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς τίτλους, για να προϊδεάσουμε το κοινό και να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του. «Βγαίνουμε από την επιτήρηση», «Εισπράχθηκε ο Φ.Π.Α.», «Η Ελλάδα ποτέ δεν πτωχεύει», «Η περαίωση πέτυχε», «Μετατάχθηκαν οι δημόσιοι», «Ο Ο.Σ.Ε. εξυγιάνθηκε» κ.α.

Από την διεύθυνση του θιάσου διέρρευσε η πληροφορία ότι η ατραξιόν που ετοίμαζε ο Peter Pan – Μπούκης, με το ανανεωμένο νούμερο «Λεφτά υπάρχουν» ματαιώνεται γιατί δεν είναι δικά μας.

Μιχάλης Αβατάγγελος

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προσγειώθηκαν πετροδολάρια

Οργιο σπατάλης στα νοσοκομεία – Νοσηλευτές δεν υπάρχουν, αλλά το ΕΣΥ βρίθει διευθυντών

Τρύπα 1,9 τρισ. στα ασφαλιστικά ταμεία της ΕΕ

Οι ιδιοκτήτες των φορτηγών συνεχίζουν, με αποκλεισμούς δρόμων σε όλη την Ελλάδα

Η αθέατη άβυσσος της ανεργίας

Υπουργείο για …γοργόνες και καρχαρίες (Θαλασσίων θεμάτων)

Σχέδιο – πιλότος για άρση της μονιμότητας, το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ

30 κρατικοί υπάλληλοι, κατευθύνουν τις αποφάσεις των υπουργών

ΕΛΛΑΣ

Share

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.