Φάκελος-βόμβα στο υπουργείο Δικαιοσύνης – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Συναγερμός στην Αστυνομία μετά την αποστολή φακέλου – βόμβα στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη και το ενδεχόμενο και άλλα παγιδευμένα πακέτα να έχουν σταλεί και αλλού.

Η Αντιτρομοκρατική εκτιμά πως είναι πολύ πιθανό πίσω από το πακέτο να κρύβονται ασύλληπτα μέλη της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς καθώς υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με τα 14 παγιδευμένα δέματα που στάλθηκαν την 1η Νοεμβρίου από τη συγκεκριμένη οργάνωση σε Αθήνα και εξωτερικό.

«Είναι άμεση η σύνδεση της αποστολής του συγκεκριμένου δέματος με τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Κορυδαλλό με τους συλληφθέντες για συμμετοχή στη συγκεκριμένη οργάνωση» τονίζει στο protothema.gr «πηγή» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει «Το ανησυχητικό είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η βόμβα ήταν πολύ μεγάλης ισχύος και ήταν ορατός ο κίνδυνος να προκαλέσει θύματα».

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι όταν μέσω κούριερ έφθασε στο υπουργείο Δικαιοσύνης φάκελος με παραλήπτη τον υπουργό Δικαιοσύνης και αποστολέα «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ασκούμενων Δικηγόρων». Αυτό ήταν που κίνησε την υποψία των συνεργατών του κ. Καστανίδη και όταν διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε τέτοιος σύλλογος ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο έφθασαν αμέσως πυροτεχνουργοί όπου με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσαν τη βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπιστούν, αν φυσικά υπάρχουν, και άλλα τέτοια δέματα με παραλήπτες δικαστικούς ή εισαγγελικούς λειτουργούς. [Πρώτο Θέμα]

Σχετικά θέματα

Προκήρυξη για νέο χτύπημα – Για κακουργηματικές πράξεις διώκονται οι 5 συλληφθέντες

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών

Επαναστατικός Πυρήνας Λάμπρος Φούντας: Διεθνής καριέρα για Έλληνες αναρχικούς;

Έκρηξη στην πρεσβεία της Ελβετίας

Νέα τρομοκρατική οργάνωση, με μυστηριώδη επιστολή, αναλαμβάνει την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας στο γραφείο του κ. Χρυσοχοΐδη

Bόμβα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. – Νεκρός ο υπασπιστής του Χρυσοχοΐδη, Γιώργος Βασιλάκης

Επιχείρηση “σκούπα – βιτρίνα” στην Αθήνα.

Όχι άλλοι νεκροί Αστυνομικοί.

Νέα τρομοκρατική ενέργεια με θύμα αστυνομικό.

Επίδειξη δύναμης από την αστυνομία την νύχτα στα Εξάρχεια

Κανόνες συμπεριφοράς αστυνομικών, προς “μετανάστες”!

Επαναστατικός αγώνας: Τα όπλα “μίλησαν”

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών Κομμάντο Λάμπρος Φούντας: Η προκήρυξη

Ο νεκρός αντιεξουσιαστής, οδηγεί στα ίχνη της “νέας γενιάς τρομοκρατών”;;

Νεκρός ο αντιεξουσιαστής Λάμπρος Φούντας. Στα ίχνη των τρομοκρατών η ατυνομία.

Αφγανοί ρακοσυλλέκτες, τα θύματα της νέας βομβιστικής επίθεσης στα Πατήσια

ΕΛΛΑΣ

Share

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.