Προκήρυξη από το «Κίνημα 12 Φλεβάρη», για τη βόμβα που βρέθηκε στον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω

Η οργάνωση «Κίνημα 12 Φλεβάρη» ανέλαβε, με προκήρυξη που αναρτήθηκε για λίγες ώρες στο Διαδίκτυο, την ευθύνη για τον εμπρηστικό μηχανισμό που βρέθηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου μέσα σε συρμό του Μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω.

Η προκήρυξη, που θεωρείται γνήσια σε πρώτη ανάγνωση από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., χαρακτηρίζει «αστεία» προηγούμενη ανάληψη ευθύνης με τηλεφωνήματα σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς από τη φερόμενη οργάνωση «Αντάρτικο Πόλεων».

Η προκήρυξη αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο indymedia αλλά αποσύρθηκε λίγο αργότερα λόγω «φραστικών λαθών».

Στην προκήρυξη η οργάνωση εξηγούσε γιατί επελέγη το μετρό ως στόχος, ανέφερε ότι επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημέρα και ώρα λόγω χαμηλής επιβατικής κίνησης, καθώς και ο συγκεκριμένος σταθμός του μετρό γιατί, όπως ανέφερε, θα μπορούσε να εκκενωθεί εύκολα σε περίπτωση έκρηξης του μηχανισμού.

Επίσης, οι συντάκτες του κειμένου περιγράφουν λεπτομερώς πώς έδρασαν επιχειρησιακά, ενώ δεν προαναγγέλλουν νέο χτύπημα.

Ως προς το όνομα της οργάνωσης, υπενθυμίζεται ότι στις 12 Φεβρουαρίου υπήρξαν τα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας κατά την ημέρα ψήφισης του δεύτερου μνημονίου. [www.tanea.gr]

Διαβάστε επίσης

Το “Αντάρτικο Πόλεων” ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση της βόμβας στο μετρό του Αιγάλεω

Η βόμβα που δεν εξερράγη, το παρακράτος και οι “εκατομμυριούχοι”…

ΕΛΛΑΣ

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Responses to Προκήρυξη από το «Κίνημα 12 Φλεβάρη», για τη βόμβα που βρέθηκε στον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω

  1. Ο/Η popaia λέει:

    Στις 12 Φλεβάρη οι τραμπούκοι διέλυσαν τη διαδήλωση κατά του 2ου μνημονίου και ξανάκαψαν την Αθήνα για εκδίκηση. Από κει λοιπόν εμπνεύστηκαν το «κίνημά» τους. Προτείνω κι άλλο ένα τέτοιο «κίνημα» που να το αποκαλούν 5 Μάη ή Μαρφίν….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.