Ξέφραγο αμπέλι το Πεντάγωνο! Εισέβαλαν εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά! (βίντεο)

 Άφαντη η πολιτική ηγεσία! – Έστειλαν «στο πόδι τους» τον ΑΓΕΕΘΑ!


Οι εικόνες που εκτυλίσσονται από το πρωί έξω και κυρίως μέσα στο Πεντάγωνο δεν τιμούν κανέναν. Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, σε απόγνωση γιατί είναι έξι μήνες απλήρωτοι, εισέβαλλαν στον θεωρητικά μέχρι σήμερα καλύτερα φυλασσόμενο χώρο στην Ελλάδα.

Εκεί που χτυπάει η καρδιά του στρατεύματος! Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εισέβαλλαν χωρίς καμία αντίσταση!

Κατ’ αρχήν σήκωσαν με τα χέρια τα ρολά που βρίσκονται στην Πύλη. Κανείς δεν ήταν εκεί για να τους εμποδίσει. Στην συνέχεια, μπήκαν στο προαύλιο του Πενταγώνου και έφτασαν μέχρι την Είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Τώρα βρίσκονται εκεί και φωνάζουν συνθήματα και μόλις μισή ώρα αργότερα έφτασε διμοιρία των ΥΜΕΤ!

Ενα ακόμα μελανό σημείο είναι το γεγονός ότι η ηγεσία του υπουργείου θεώρησε σκόπιμο να στείλει στο πόδι της τον αρχηγό του στρατεύματος για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους. Χρησιμοποίησαν δηλαδή τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Κωσταράκο, ως απεσταλμένο τους. Τα τραγελαφικά συνεχίστηκαν με τους συγκεντρωμένους να γιουχάρουν τον αρχηγό του στρατού ο οποίος εκ των πραγμάτων είναι και αναρμόδιος!

Είναι πραγματικά αδιανόητο πως μια ομάδα ανθρώπων – άοπλων κιόλας – μπορεί ανα πάσα στιγμή να μπουκάρει ανενόχλητη στο Πεντάγωνο! Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν πως δεν είναι δυνατόν να ζήσουν τις οικογένειες τους οταν τους ζητούν να εργάζονται μία ημέρα την εβδομάδα.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί όχι σε αυτό τον βαθμό, ακριβώς ένα χρόνο πριν, όταν απόστρατοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Πεντάγωνο. [newsit.gr]

Διαβάστε επίσης

Κίνδυνος για τη Δημοκρατία η διαδήλωση των αποστράτων Αξιωματικών;

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Εκ περιτροπής εργασία μιάς ημέρας την εβδομάδα – Σε αδιέξοδο 1200 εργαζόμενοι

ΕΛΛΑΣ

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.