Όχι στο Κέντρο Μεταναστών, από τους κατοίκους του Μαυροδενδρίου

mayrodendri-3-300x199Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση ψηφίσματος έξω από το στρατόπεδο  Μαυροδενδρίου  523 Τ.Π., πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι οι κάτοικοι, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την έντονη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο να γίνει το στρατόπεδο χώρος φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Ειδικότερα,Το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην τοπική κοινότητα Μαυροδενδρίου, επίδωσε το τοπικό συμβούλιο, στον διοικητή του 523 τάγματος πεζικού. Οι κάτοικοι ζήτησαν ο διοικητής του στρατοπέδου να πάει σε αυτούς και να του δώσουν το ψήφισμα αλλά αφού αυτό δεν έγινε, αντιπροσωπεία μπήκε μέσα στο στρατόπεδο και έδωσε το ψήφισμα στον διοικητή, ο οποίος τόνισε ότι θα το διαβιβάσει στους ανωτέρω.

mayrodendri-300x199Οι κάτοικοι αντέδρασαν στις πληροφορίες ότι κλιμάκιο του Υπουργείου έκαναν από το πρωί μετρήσεις στο χώρο, ενώ τη συμπαράσταση του εξέφρασαν με την παρουσία τους και με δηλώσεις τους τόσο ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κοζάνης Δημήτρης Μαυροματίδης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Στάθης Τσανακτσίδης. [Φωτογραφίες Χρήστου Μπλέτσου, kozanimedia.gr]

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.