Άγνωστοι έβαλαν βόμβα στην Εφορία Κορυδαλλού

17897690_Βόμβα τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται η Εφορία Κορυδαλλού, στην οδό Θεσπιέων 62, χωρίς ωστόσο να εκραγεί.

Η αστυνομία προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη αφού παρήλθε το χρονικό περιθώριο που είχαν αναφέρει οι δράστες για την ενεργοποίηση του μηχανισμού, με τηλεφωνήματά τους σε μέσα ενημέρωσης.

Αργά το βράδυ της Κυριακής άγνωστοι τηλεφώνησαν σε τηλεοπτικό σταθμό και δημοσιογραφική ιστοσελίδα, ενημερώνοντας για την τοποθέτηση βόμβας στην Εφορία Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, στις 23.22 επικοινώνησαν με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στις 23.31 με την ενημερωτική ιστοσελίδα zougla.gr, λέγοντας ότι σε είκοσι λεπτά θα εκραγεί η βόμβα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και δυνάμεις της απέκλεισαν την περιοχή. Ωστόσο, η βόμβα δεν εξερράγη παρά το γεγονός ότι είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο που ανέφεραν οι δράστες.

Ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προέβησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτου σάκου που υπήρχε στην είσοδο του κτιρίου.

Μέσα σε αυτόν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είχε τοποθετηθεί ο ωρολογιακός μηχανισμός, ο οποίος δεν εξερράγη λόγω πιθανού προβλήματος στη συνδεσμολογία του.

Οι άγνωστοι που τηλεφώνησαν στα δύο μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν όνομα οργάνωσης.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. [tanea.gr]

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.