Ο Καρανίκας είναι εδώ! Ο νέος ρόλος του πολυτάλαντου συμβούλου του πρωθυπουργού

karanikas-650Ο Καρανίκας, είναι εδώ! Αν είχατε ανησυχήσει, θεωρώντας ότι χάθηκε απ’ το πολιτικό προσκήνιο, ο ταλαντούχος σύμβουλος του πρωθυπουργού, τότε έχετε έναν καλό λόγο για να πανηγυρίσετε.

Τα άξια στελέχη, ποτέ δεν χάνονται και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, φρόντισε να επιβεβαιώσει τον κανόνα.

Η πρώτη φορά αριστερά λοιπόν η οποία σχόλασε έναν σοβαρό τεχνοκράτη όπως ο Δημήτρης Τζώρτζης (τον οποίο η ίδια διόρισε) από τη θέση του γενικού γραμματέα Τηλεπικοινωνιών, στέλνει πλέον στις συνεδριάσεις της Βουλής εκ μέρους του πρωθυπουργικού γραφείου στη διυπουργική επιτροπή για τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, τον πολυτάλαντο Νίκο Καρανίκα.

Όπως αναφέρει το euro2day.gr οι διοικήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας μπορεί να μην το πίστευαν στην αρχή, αλλά πράγματι το Μέγαρο Μαξίμου έχει ορίσει τον κ. Νίκο Καρανίκα, σύμβουλο του πρωθυπουργού, ως τον άνθρωπο που θα εποπτεύει από πλευράς πρωθυπουργικού γραφείου τη διυπουργική επιτροπή που εξετάζει το θέμα της ισχύος των κεραιών κ.λπ.

Ο κ. Καρανίκας πηγαίνει μάλιστα στις συνεδριάσεις της επιτροπής μέσω της οποίας ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης επιθυμεί να βάλει πιο αυστηρά όρια στις εκπομπές των κεραιών κινητής, όπως είχε εξαγγείλει και στη Βουλή. Ακούει προσεκτικά τις παρατηρήσεις και δεν αποφεύγει σχόλια γενικού τύπου όπως «εσείς οι εταιρείες πρέπει να γυρνάτε ένα κομμάτι των εσόδων σας στην κοινωνία» κ.λπ. Πηγή

This entry was posted in ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.