Εξάρχεια: Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε 90 αδήλωτους λαθρομετανάστες κατά την εκκένωση δύο καταλήψεων

Τεράστια επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια με αποκλεισμό 2 κτιρίων απο τα 60 κτίρια που είναι υπό κατάληψη στο Εξαρχιστάν.

Οι Δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν προσαγάγει περί τα 90 άτομα ως επι των πλείστων αλλοδαπά στοιχεία …Δυνάμει της ΟΠΚΕ έπιασαν στον ύπνο τους καταληψίες και είδαμε εικόνες εγκατάλειψης απο το Ισλαμαμπάντ στο Κέντρο της Αθήνας !

Η Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άριστα σχεδιασμένη και αυτή τη φορά οι δήθεν Αντιεξουσιαστές με τα Καλάσνικοφ κρύφτηκαν στις τρύπες τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλοδαποί δεν είχαν περάσει απο την ΕΛ.ΑΣ και τους είχαν μεταφέρει άγνωστοι διακινητές λαθρομεταναστών στο Κέντρο της Αθήνας …

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο κτήρια που έγινε επιχείρηση τόνισε ότι από το βράδυ της 17 Νοέμβρη τελούσαν υπό κατάληψη.

«Ειδοποιήσαμε την ΕΛΑΣ δεν ήρθε ποτέ» κατήγγειλε. Πήγαμε, πρόσθεσε, στον εισαγγελέα, στη ΓΑΔΑ… κάναμε όλες τις νόμιμες ενέργειες από την πρώτη μέρα. «Είχαμε νοικιάσει το κτήριο στο Δημόσιο Ψυχιατρείο, έμεινε μόλις δέκα ημέρες κενό» διευκρίνισε. Πηγή

This entry was posted in ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.